Pinerate Place

The design brief was to build a modern, sustainable home with the ongoing benefits of energy efficiency. The home is predominantly constructed of brick veneer with Cementel’s Designer Series “Textured Alpine” for added character to the façade.
This home features the seamless use of polished concrete floors including all wet areas. A spacious master suite with double glazed doors facing north to allow the winter sun to warm the space. The WIR offers plenty of storage with extensive open shelving. A generous sized ensuite featuring polished concrete flooring and frameless glass shower panel, create a unified space.
The open plan kitchen, dining and main living area showcases a raked ceiling. Highlight windows capture the winter sun and can be opened in summer to allow the heat to escape. The kitchen features high gloss drawers and Caesarstone ‘sleek concrete’ benchtops, as well as a walk-in pantry with plenty of benchspace.

Share This Project:
shareus
Winning Homes were very professional and easy to work with. The attention to detail and desire to ensure the design was practical but interesting was evident from day 1. We felt part of the team and are delighted with our new home. Thanks Stephen. - Tony and Judy Lawler